(+373) 68 582 373

Crearea Storyboard-ului pentru Animații 2D la PUMBA Creative Studio

Ne asigurăm ca fiecare proiect de animație 2D să aibă un storyboard bine planificat și creat. Oferim servicii de producție video de animație 2D

Crearea unui storyboard este unul dintre cele mai importante elemente ale producției de animații 2D. Storyboard-ul este un plan vizual al producției, care include toate elementele necesare pentru a crea un desen animat de succes. La PUMBA Creative Studio, ne asigurăm că fiecare proiect de animație 2D are un storyboard bine planificat și creat.

Un storyboard este un document care conține o serie de imagini care reprezintă fiecare scenă a producției. Aceste imagini sunt însoțite de scurte descrieri ale acțiunilor care se desfășoară în fiecare scenă. Acest document este folosit pentru a planifica și organiza producția, precum și pentru a oferi o imagine de ansamblu a producției.

La PUMBA Creative Studio, ne asigurăm că fiecare proiect de animație 2D are un storyboard bine planificat și creat. În primul rând, începem cu crearea unui scenariu. Acest scenariu conține toate informațiile necesare pentru a crea un storyboard. Acestea includ informații despre personaje, acțiuni, locații și alte elemente importante ale producției.

După ce scenariul este finalizat, începem procesul de creare a storyboard-ului. Acest proces implică desenarea unor ilustrații care reprezintă fiecare scenă din producție. Aceste ilustrații sunt însoțite de scurte descrieri care explică acțiunile care se desfășoară în fiecare scenă.