(+373) 68 582 373

Designul Animației 2D pentru spot video animat

PUMBA Creative Studio oferă servicii de producție video de calitate și animații 2D. Ne asigurăm ca animația 2D va fi exact ceea de ce clientul are nevoie.

Animația 2D este una dintre cele mai populare forme de design grafic și este folosită în producția video pentru a aduce o dimensiune nouă și interesantă. Animația 2D poate fi folosită pentru a crea spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video.

La PUMBA Creative Studio, ne-am specializat în producția de animații 2D și ne-am angajat să oferim cele mai bune servicii de producție video. Colaborăm cu designeri și animatori care să poată crea animații 2D de calitate.

Înainte de a începe producția, ne asigurăm că avem toate informațiile necesare pentru a crea animația 2D. Acest lucru include pregătirea și cercetarea temei, alegerea stilului și a culorilor, crearea graficelor și a vizualelor și alegerea muzicii. Acest proces ne ajută să ne asigurăm că animația 2D va fi exact ceea ce clientul dorește.

După ce am pregătit toate informațiile, începem procesul de design și animație. Folosim software-ul specializat pentru a crea animații 2D rapid și accesibil publicului.