(+373) 68 582 373

Efecte vizuale, grafică, design pentru spot video, interviu, podcast

PUMBA Creative Studio oferă servicii video de calitate, captează atenția publicului și transmite mesajul dorit.

Producția video este una dintre cele mai importante forme de comunicare și de exprimare a mesajelor. De la spoturi publicitare la video-uri pentru social media, producția video poate fi folosită pentru a transmite mesaje și a capta atenția publicului. PUMBA Creative Studio este o companie de producție video fondată în 2017, care creează spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video, interviuri, podcasturi video, transmisiuni live și multe altele.

Echipa PUMBA Creative Studio se bazează pe o tehnologie video avansată de producție video și pe o echipă de profesioniști cu experiență în producție și post-producție video. Folosim efecte vizuale pentru a îmbunătăți spoturile video și să capteze atenția publicului ca să transmită mesajul dorit.

Noi folosim o gamă largă de tehnologii video și efecte vizuale pentru a crea spoturile video. Acestea includ grafică video, animație, efecte speciale, ilustrație și design. Noi folosim, de asemenea, tehnologii audio avansate pentru a crea producții audio, precum sunet și efecte speciale.

Echipa PUMBA Creative Studio se bazează pe o tehnologie video în producție și post-producție video pentru a crea spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video, interviuri, podcasturi video, transmisiuni live și multe altele.