(+373) 68 582 373

Casting actori pentru spot video în Republica Moldova

Oportunități de actorie și producție video cu PUMBA Creative Studio. Oferim servicii de producție video precum spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video, interviuri, podcasturi video și transmisiuni live. De multe ori căutăm actori cu experiență pentru video din Republica Moldova.

PUMBA Creative Studio este o companie de producție video fondată în 2017, oferim servicii de producție video de calitate, precum spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video, interviuri, podcasturi video și transmisiuni live.

Pentru fiecare producție video, noi cei de la PUMBA Creative Studio cautăm actori din Republica Moldova. Spotul video va fi folosit pentru a promova produsele și serviciile clientului și va fi difuzat pe diferite platforme de social media și TV.

Actorii selectați de cele mai multe ori sunt cu experiență, care să poată interpreta rolurile cerute de scenariu. Acestea includ roluri principale și secundare, precum și roluri de figuranți.

Înainte de casting cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul și o scurtă prezentare video, în care să prezinte abilitățile lor de actorie. Acestea vor fi folosite pentru a selecta actorii potriviți pentru rolurile din spotul video.

Cei selectați vor fi invitați la un casting, unde vor fi rugați să interpreteze rolurile din scenariu. Acest casting va avea loc în studioul PUMBA Creative Studio din Chișinău, Republica Moldova.

Actorii selectați sunt plătiți pentru munca lor pe oră conform contractului și vor primesc o copie a spotului video pe care l-au interpretat.

PUMBA Creative Studio este încântată să lucreze la proiecte mari unde e necesară implicarea actorilor și de a contribui la crearea produselor video de calitate.