(+373) 68 582 373

Filmare video pe toată durata evenimentului

Ne asigurăm că evenimentul dvs. este filmat în mod corespunzător și că produsul final este editat și livrat rapid

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru producția video a evenimentelor dvs., PUMBA Creative Studio este alegerea perfectă. Suntem de mai mult timp pe piață, compania a fost fondată în 2017 și oferă servicii complete de producție video, de la spoturi publicitare și video-uri pentru social media la cursuri video, interviuri, podcasturi video și transmisiuni live.

Ne-am specializat în producția video de evenimente, oferind servicii complete de filmare și editare. Ne asigurăm că prezența evenimentului dvs. este filmată în mod corespunzător și că produsul final este editat și livrat rapid, la cel mai bun raport preț - calitate.

În primul rând, ne asigurăm că avem o înțelegere clară a scopului și a obiectivelor evenimentului dvs. și a modului în care doriți să fie filmat. Apoi, ne asigurăm că avem echipamentul potrivit pentru a capta evenimentul în mod corespunzător. Utilizăm camere de filmare video de calitate și echipamente audio cu un spectru larg de reglare, pentru a captura imagini și sunet de calitate.

De asemenea, ne asigurăm că avem echipa potrivită pentru a capta evenimentul în mod corespunzător. Echipa noastră de producție video este formată din profesioniști cu experiență și talentați.

PUMBA Creative Studio este partenerul dvs. de încredere pentru producția video a evenimentelor. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre producția video a evenimentului dvs.!