(+373) 68 582 373

Creare scenariu animații 2D în Republica Moldova

PUMBA Creative Studio oferă servicii de producție video și animație 2D. Oferta noastră include crearea scenariilor, producția și post-producția animației.

Animarea 2D este una dintre cele mai populare forme de producție video și este folosită în mod regulat pentru a crea spoturi publicitare, video-uri pentru social media, cursuri video. PUMBA Creative Studio, fondată în 2017, este o companie de producție video din Republica Moldova care oferă servicii de producție video de calitate, la preț competitiv.

Crearea unui scenariu animație 2D poate fi un proces important în care se stabilește clar scopurile și mesajul videoului, echipa PUMBA lucrează îndeaproape cu clienții pentru a crea scenarii care să se potrivească nevoilor lor.

Echipa noastră de producție video va discuta cu clientul pentru a înțelege obiectivele lor și pentru a afla ce mesaj doresc să transmită prin animația lor. Apoi, vom crea un scenariu care să se potrivească nevoilor lor și să se potrivească cu stilul de producție. Scenariul va fi creat în mod profesionist, cu atenție la detalii și cu accent pe povestea pe care o spunem.

Scenariul va fi scris într-un mod care să se potrivească cu stilul de animație